×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth bedankt Britse vrijwilligers in Twitter-bericht

  Het koningshuis zet alle vrijwilligers in het zonnetje

  Koningin Elizabeth bedankt Britse vrijwilligers in Twitter-bericht

  Met foto's van eerdere werkbezoeken en veel woorden vol lof plaatsen de Britse royals een welgemeend bedankje op hun Twitter-account om iedereen nog eens te bedanken.


  Het betreft oudere foto’s van Elizabeth die vrijwilligers opzoekt en bedankt, omdat momenteel natuurlijk alle werkbezoeken zijn geschrapt. Toch snapt niet iedereen dat meteen. Onder de post valt bijvoorbeeld deze reactie te lezen: ‘Heeft de koningin nog steeds ontmoetingen met mensen? Corona is een echt iets hoor!’ Waarna iemand anders geruststelt met ‘Geen zorgen, dit zijn foto’s van vorig jaar’.

  Lees ook:

  Elizabeth (93) en haar man Philip (98) zijn tijdelijk naar Windsor Castle verhuisd. Een kleine woning, met minder personeel. Hopelijk neemt daarmee de kans op besmetting met Corona ook af. Overigens gaat het vooralsnog goed met de queen. Zij heeft geen klachten en zag haar zoon Charles voor het laatst op 12 maart, waarmee de kans op besmetting door hem nagenoeg onmogelijk lijkt te zijn.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP, Twitter @RoyalFamily

  26 maart 2020 - 10:04