×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koenders bezoekt receptie met prins Harry

  Koenders bezoekt receptie met prins Harry

  Demissionair minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken wordt dinsdag in Londen in Kensington Palace ontvangen door de Britse prins Harry. Koenders woont hier op zijn verzoek het evenement ’20 jaar humanitair ontmijnen’ bij.


  Harry is beschermheer van de Halo Trust, de organisatie waar zijn moeder prinses Diana zich voor inzette tot ze in 1997 overleed. De Halo Trust heeft zich als doel gesteld landmijnen en ander oorlogstuig dat in voormalige oorlogsgebieden is achtergebleven op te ruimen.

  De receptie dinsdag vindt plaats ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de conventie van Ottawa. In deze Canadese stad ondertekenden veertig landen in 1997 een verklaring die het gebruik, de productie en de opslag van landmijnen verbood. Prins Harry zal een toespraak houden.

  4 april 2017 - 12:47