×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kleine George is dol op zwemmen

  Hij vindt het heerlijk om met het water te spetteren'

  Kleine George is dol op zwemmen

  Prins George vindt het heerlijk om in het water te spelen. Dat vertelde zijn moeder, Catherine, volgens ITV aan professioneel zwemmer James Hickman tijdens een bijeenkomst van SportsAid.


  "Ze vertelde dat ze regelmatig met hem gaat zwemmen. Ze zei dat hij het heerlijk vindt om te zwemmen en om met het water te spetteren", aldus Hickman over de 1-jarige prins. "Misschien is hij wel de volgende royal die mee gaat doen aan de Olympische Spelen", voegt de voormalig topzwemmer daaraan toe.

  Voordat de hertogin van Cambridge dinsdag het zogenoemde Commonwealth dorp bezocht, bracht ze een bezoek aan SportsAid. Deze stichting zet zich in voor beginnende professionele sporters. Catherine is beschermvrouw van SportsAid.

  30 juli 2014 - 12:20