×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kleindochter koningin Elizabeth verliest baby

  Kleindochter koningin Elizabeth verliest baby

  Zara Tindall heeft een miskraam gehad. De kleindochter van koningin Elizabeth maakte in november bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje met haar man Mike Tindall.


  ''Verdrietig genoeg hebben Zara en Mike Tindall hun baby verloren. Tijdens deze moeilijke periode vragen we iedereen hun privacy te respecteren'', aldus een woordvoerder van het stel, zo meldt de BBC.

  Het kindje van Zara zou het zesde achterkleinkind worden van Elizabeth. Buckingham Palace wilde zelf geen commentaar geven op de privékwestie.

  Zara is de dochter van Elizabeths enige dochter prinses Anne. Zara en haar man Mike hebben al een dochter, de tweejarige Mia.

  24 december 2016 - 14:48