×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Klein feestje voor prinses Charlotte’

  Klein feestje voor prinses Charlotte’

  Het jongste lid van de Britse koninklijke familie viert feest. Prinses Charlotte, het dochtertje van prins William en zijn vrouw Catherine, wordt maandag één jaar. Via Twitter bedankten de hertog en hertogin van Cambridge voor alle felicitaties.


  "Prinses Charlotte wordt vandaag één. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen", twitterde Kensington Palace. Ter gelegenheid van de verjaardag werden zondag nieuwe foto's van het prinsesje vrijgegeven. De vier kiekjes werden door Kate gemaakt in en rond het huis van het gezin in Norfolk.

  Daar blaast Charlotte volgens Britse media ook haar kaarsje uit. Met een klein feestje met alleen familie en vrienden op de gastenlijst staan William en Kate volgens Hello! Magazine stil bij de verjaardag van hun dochter.

  De eerste verjaardag van hun oudste kind, de nu tweejarige prins George, werd bij Kate's ouders in Berkshire gevierd. Georges feestje zou in het teken van Peter Rabbit hebben gestaan. Later ging het prinsje met zijn ouders op visite bij koningin Elizabeth, zodat ook zij George kon feliciteren.

  2 mei 2016 - 16:14