×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Klasgenoten George en Charlotte naar huis om coronavirus

  Alle ouders op de hoogte gesteld van thuis quarantaine

  Klasgenoten George en Charlotte naar huis om coronavirus

  Het coronavirus komt steeds dichterbij, ook voor de Britse koninklijke familie.


  Een aantal leerlingen van de school van prins George (6) en prinses Charlotte (4) is naar huis gestuurd vanwege het coronavirus. Ze zitten thuis in quarantaine nadat ze symptomen van het virus vertoonden. Zegt een woordvoerder van de school tegen de krant Independent.

  De Thomas Battersea-school waar het kroost van prins William en Catherine les krijgt, zegt dat het de risico’s net als alle andere scholen “heel serieus” neemt en daarom deze maatregel heeft genomen. De vier leerlingen waren onlangs teruggekomen van een vakantie naar Noord-Italië. In het gebied zijn meerdere mensen besmet met het coronavirus. “We hebben momenteel een klein aantal leerlingen dat getest wordt op het virus. Tot de uitslag bekend is, moeten zij – op advies van de overheid – thuis blijven”, laat een woordvoerder van de school weten.

  De ouders van alle kinderen zijn middels een brief op de hoogte gesteld van de thuisquarantaine. “We hebben regelmatig contact om belangrijke informatie te verspreiden. Uiteraard geven we geen commentaar op specifieke gevallen.”

  27 februari 2020 - 15:33