×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kippen boerderij Charles gedood door vossen’

  Geen eieren meer te koop

  Kippen boerderij Charles gedood door vossen’

  Op de biologische boerderij van prins Charles in Gloucestershire zijn momenteel geen eieren te koop. Volgens Daily Mail zijn 24 van de kippen gedood door vossen.


  "Beste klant, een vos heeft 24 kippen gedood. Daarom hebben we de overige kippen overgebracht naar een andere locatie", valt er volgens de krant te lezen op de deur van de winkel. "Dit wil dus zeggen dat we geen eieren meer verkopen. Onze excuses."

  In de winkel die nabij de boerderij is gelegen worden meer biologische producten verkocht.

  7 mei 2014 - 12:56