×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kerstspecial William en Catherine ook in Nederland te zien

  De prins openhartig over zijn moeder Diana

  Kerstspecial William en Catherine ook in Nederland te zien

  Ook het Nederlandse publiek kan op televisie kijken naar de kookkunsten van William en Catherine.


  De kerstspecial A Berry Royal Christmas is op tweede kerstdag tweemaal in de avond te zien bij 24Kitchen, maakte Disney vrijdagavond bekend. De kokkerellende hertog en hertogin van Cambridge waren maandag voor het eerst te zien op BBC One.

  In de special maken William en Catherine samen met de Britse bakster Mary Berry verschillende feestelijke gerechten. Vrijwilligers van verschillende goede doelen krijgen deze maaltijden voor hun werk.

  Mary gaat daarnaast met het koppel langs verschillende organisaties. Zo bezoeken ze onder meer een daklozenopvang en de eerste alcoholloze bar in Groot-Brittannië. Deze bar is speciaal opgericht voor mensen die worstelen met verslavingen.

  Verder praten William en Catherine ook openhartig over hun kinderen en de prins over zijn overleden moeder Diana.

  22 december 2019 - 09:00