×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Katy Perry ambassadeur liefdadigheidsorganisatie prins Charles

  Strijd tegen kinderhandel

  Katy Perry ambassadeur liefdadigheidsorganisatie prins Charles

  Katy Perry wordt ambassadeur van de British Asian Trust. Dit is de organisatie die prins Charles in 2007 oprichtte om armoede, ongelijkheid en onrecht in Zuid-Azië te bestrijden.


  De Amerikaanse zangeres, die al ambassadeur is voor UNICEF, ontmoette de Britse troonopvolger in november in India. In Mumbai woonden ze samen een bijeenkomst bij van de British Asian Trust. Perry liet toen al weten enorm enthousiast te zijn over de organisatie.

  “Enorm vereerd”

  “Ik was onder de indruk van hun plan – van het opzetten van initiatieven tot het werven van fondsen – om de strijd aan te gaan tegen kinderhandel”, liet Perry (35) dinsdag weten in een verklaring. “Daarom ben ik enorm vereerd dat ik gevraagd ben als ​​ambassadeur, en mijn licht kan laten schijnen op het werk dat de British Asian Trust in Zuid-Azië gaat doen en mee kan helpen aan het vinden van oplossingen tegen kinderhandel.”

  LEES OOK:

  Dagen van 15 uur

  Volgens de liefdadigheidsorganisatie zouden in India naar schatting 5,8 miljoen kinderen onder erbarmelijke omstandigheden werken. Velen van hen maken dagen van gemiddeld 15 uur.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 08:46