×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate wilde uit koets stappen tijdens verjaardag

  Catherine werd wagenziek bij Trooping the Colour

  Kate wilde uit koets stappen tijdens verjaardag

  Catherine, de hertogin van Cambridge, zou last hebben van ‘wagenziekte’ en het daarom niet fijn vinden om in open koetsen vervoerd te worden. Dat meldt de Sunday Mirror op basis van een bron die dicht bij het Britse koningshuis staat.

  In eerste instantie werd gedacht dat Catherine tijdens de koetsrit bij Trooping the Colour twee weken geleden een beetje “humeurig” was, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. “De waarheid is dat de hertogin van Cambridge nogal zeeziek wordt en daarom de wiegende beweging van de koets niet zo prettig vindt.”

  Omdat Catherine zich zorgen maakte dat ze ziek zou worden bij een belangrijke gebeurtenis als Trooping the Colour, zorgde dat alleen maar voor meer stress, meent de bron. “Ze moest het protocol volgen en had daarom geen keus behalve in de koets te blijven zitten.”

  23 juni 2019 - 13:11