×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate vertelt over haar kinderen

  'Louis loopt al een beetje'

  Kate vertelt over haar kinderen

  Catherine bevond zich dinsdag weer tussen de baby’s en peuters. De hertogin van Cambridge ging langs bij een kindercentrum in het zuiden van Londen om met eigen ogen te zien wat het effect is van een programma voor jonge ouders. In het centrum sprak Catherine met ouders en begeleiders en maakte de tijd om met de aanwezige kleine kinderen te spelen.

  Natuurlijk kwam ook Catherines kroost ter sprake. Zo vertelde de hertogin dat ze niets liever krijgt dan knuffels van haar kinderen, prins George (5), prinses Charlotte (3) en prins Louis (10 maanden). Ook zei Catherine dat haar jongste telg al door het huis hobbelt met een loopwagentje.

  Vorige maand gaf de hertogin van Cambridge nog toe dat kleine kinderen haar al snel doen denken aan gezinsuitbreiding. Toen was het een vijf maanden oude baby in het Noord-Ierse Ballymena die Catherines hart deed smelten. Ze gaf de vader toe dat zijn zoontje haar deed denken aan een vierde kindje. “Hij is prachtig. Ik word er broeds van”, zei de hertogin. Toen de vader vroeg of ze inderdaad een groter gezin zou willen, moest Catherine lachen. “Ik denk dat William zich dan een beetje zorgen zou maken.”

  12 maart 2019 - 17:08