×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate stuurde een steunbrief naar een hospice voor kinderen

  Een mooie, opbeurende boodschap

  Kate stuurde een steunbrief naar een hospice voor kinderen

  Kate is beschermvrouwe van de organisatie East Anglia’s Children’s Hospices (EACH). Ze stuurde hen een brief om woorden van steun uit te spreken.


  Kate schrijft dat ze aan alle medewerkers denkt in deze tijd. “Hoewel natuurlijk velen van jullie een aantal van jullie werkzaamheden hebben moeten stilzetten, raakt het mij dat jullie nog steeds in staat zijn jullie belangrijkste werk van palliatieve zorg en rouwondersteuning voort te zetten.”

  De hertogin van Cambridge weet dat de medewerkers het zwaar hebben om in coronatijd naast hun werk ook extra zorgen thuis te hebben. “Bedankt voor alles wat jullie doen in deze enorm zware omstandigheden en zorg alsjeblieft goed voor jezelf.” Op Twitter liet EACH weten dat de brief een “mooie, opbeurende boodschap van onze beschermvrouwe aan onze staf en vrijwilligers”.

  Lees ook:

  Nu de lockdown nog wel even voortduurt in veel landen, delen sommige royals hun tips om de dagen zowel nuttig als aangenaam te kunnen doorkomen.

  Camilla deelt 9 boekentips om coronacrisis door te komen

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  23 april 2020 - 15:49