×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate steelt de show

  Kate steelt de show

  Op de eerste dag van hun bezoek aan India hebben prins William en zijn vrouw Catherine zich van hun sportiefste kant laten zien. Het Britse paar was in Mumbai aanwezig bij een cricketwedstrijd voor kinderen. Het evenement was georganiseerd door de charitatieve instellingen Magic Bus, Door Step Children en India’s Childline.


  Vooral Kate liet zich van haar sportiefste kant zien. Dat vertelt Sachin Tendulkar, een groot cricketspeler uit India. Hij mocht het paar ontmoeten. “Het zijn vreselijk aardige mensen en ze zorgden ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelden”, vertelde hij aan People. Met William sprak hij vooral over cricket en tennis. Tendulkar was verder onder de indruk van Kate. “Ze deed alles, ze was batsman, ze was veldspeler, ze deed echt alles!”

  Er werd overigens ook nog een partijtje voetbal gespeeld en ook daar liet Kate zich niet onbetuigd. Een paar kinderen leerden Kate ook nog in Hindi van een tot vijf tellen.

  10 april 2016 - 17:20