×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate schrijft lieve brief aan personeel kinderziekenhuis

  'Blijf vooral ook goed voor jezelf zorgen'

  Kate schrijft lieve brief aan personeel kinderziekenhuis

  Het Evelina London Children's Hospital is verrast met een persoonlijke brief van hertogin Kate. Ze is beschermvrouwe van het ziekenhuis en wil het personeel een hart onder de riem steken.


  Ze liet hen weten dat ze veel aan ze denkt. En hoopt dat ze goed voor elkaar, maar ook voor zichzelf blijven zorgen. “Of je nu in de frontlinie werkt of achter de schermen, iedereen heeft te maken met de druk om zowel je professionele als je persoonlijke leven op de rails te houden”, schrijft ze.

  Lees ook:

  En ze meldt dat ze het ‘hartverwarmend’ vindt dat de mensen in het ziekenhuis er ondanks de bijzondere situatie hard blijven doorwerken om zieke kinderen te verplegen. “Jullie inspireren mij”, aldus Kate.

  Het ziekenhuis heeft de brief via Twitter gedeeld met de rest van de wereld. De brief is met dankbaarheid ontvangen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @EvelinaLondon

  21 april 2020 - 10:00