×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate moedigt kinderen aan bij het schilderen

  Kate moedigt kinderen aan bij het schilderen

  De hertogin van Cambridge heeft een bezoek gebracht aan het Mauritshuis in Den Haag. Daar kreeg een aantal kinderen een workshop schilderen in de kunstwerkplaats en Catherine moedigde hen maar al te graag aan.


  De tienjarige Sharina was een van de jonge deelnemers en werkte aan een zelfportret op het moment dat Kate even naast haar kwam zitten.

  'Het is best moeilijk', zei Sharina. Ze noemde het heel cool dat uitgerekend Catherine haar werk kwam bewonderen. 'Ze vond het mooi.'

  11 oktober 2016 - 16:52