×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate Middleton te zien in My Fair Lady

  Vrouw van prins William speelde als meisje in schoolmusical

  Kate Middleton te zien in My Fair Lady

  Kate Middleton is pas sinds haar huwelijk met prins William officieel de Hertogin van Cambridge, maar als klein meisje leerde ze al hoe ze zich als een adellijke dame hoort te gedragen. Op internet is een filmpje uit 1993 opgedoken waarin Kate de volkse Eliza Doolittle speelt in een schooluitvoering van My Fair Lady.


  In de voorstelling leert Kate hoe ze zich moet gedragen als hertogin. Ze wil bij een theekransje met hoge dames geen flater slaan. Het was voor de vrouw van prins William duidelijk een hele opgave om met een overtuigend ‘Cockney-accent’ te spreken, de taal van de lagere klasse in Londen. Het publiek moest hartelijk lachen om haar uitspraak van de verschillende tongbrekers.

  Opmerkelijk is dat een van de andere rollen in de musical werd gespeeld door Andrew Alexander, tegenwoordig beter bekend als Sir John Bullock uit Downton Abbey. Volgens Britse kranten was Kate als schoolmeisje hevig verliefd op Andrew.

  27 januari 2014 - 12:52