×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate Middleton openhartig over kinderwens

  Gezinsuitbreiding?

  Kate Middleton openhartig over kinderwens

  Het gezin van prins William en zijn vrouw Kate Middleton is met de drie kinderen Louis, George en Charlotte compleet. Prins William wil niet nog meer kinderen, zou Kate woensdag hebben gezegd tegen belangstellenden tijdens een bezoek aan Bradford.

  In gesprek met een royaltyfan, die de hertogin na iedere geboorte een felicitatiekaartje stuurde, onthulde de 38-jarige Kate dat het onwaarschijnlijk is dat haar gezin in de toekomst nog wordt uitgebreid met een vierde kindje.

  ‘Ik denk niet dat William nog meer kinderen wil’, zei de vrouw van William volgens People. Vorig jaar gaf de hertogin van Cambridge nog toe dat kleine kinderen haar al snel doen denken aan gezinsuitbreiding. Ze smelt bij het zien van baby’s.

  De hertog en hertogin van Cambridge traden woensdag voor het eerst in het openbaar na een tumultueuze week waarin de kwestie rondom prins Harry naar buiten kwam. Daar lieten ze volgens omstanders niets van merken.

  16 januari 2020 - 09:53