×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate maakt plannen bekend voor Chelsea Flower Show

  Nieuwe ervaringen opdoen in de natuur

  Kate maakt plannen bekend voor Chelsea Flower Show

  Vandaag maakte Kensington Palace de plannen van Kate, hertogin van Cambridge, bekend voor de jaarlijkse Chelsea Flower Show. Dit jaar is het de beurt aan Catherine om de tuinen van de beroemde Britse bloemen- en plantententoonstelling in te richten.

  Het thema van het ontwerp dit jaar is ‘back to nature’. Met als doel families te inspireren samen naar buiten te gaan en de natuur te verkennen kiest Kate samen met landschapsarchitect Davies White voor een aantal verbindende elementen zoals een boomhut en waterval.

  De Chelsea Flower Show trekt elk jaar meer dan 150.000 bezoekers, waaronder leden van de koninklijke familie en vindt plaats van 21 t/m 25 mei.

  10 februari 2019 - 15:16