×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate lanceert fotowedstrijd over leven tijdens coronacrisis

  En iedereen kan meedoen

  Kate lanceert fotowedstrijd over leven tijdens coronacrisis

  Kate heeft een speciale fotowedstrijd gelanceerd waarbij deelnemers foto’s moeten insturen van het gevoel, de sfeer, de hoop en angst van de Britten tijdens de coronacrisis. Kensington Palace maakte dit vandaag bekend.


  Hold Still

  Sinds 2012 is Kate beschermvrouwe van de National Portrait Gallery en met hen organiseert ze dan ook dit fotoproject genaamd ‘Hold Still’. Kate liet weten dat ze erg onder de indruk is van de beelden van mensen die onder de coronacrisis te lijden hebben.

  Persoonlijke ervaringen

  “Sommige verschrikkelijk trieste beelden laten menselijke tragedie zien, andere laten weer opbeurende beelden zien van mensen die samenkomen om hen die het nog zwaarder hebben te steunen. Met Hold Still willen we een beeld van het land schetsen en laten zien wat iedereen momenteel meemaakt. Met foto’s van veerkracht, moed en liefdadigheid, al die dingen die mensen momenteel ervaren.”

  Digitale tentoonstelling

  Tot en met 18 juni kan iedereen foto’s insturen via de website van de National Portrait Gallery. Van de inzendingen zullen honderd foto’s geselecteerd voor de digitale tentoonstelling. Hold Still focust zich op drie thema’s: helpers en helden, liefdadigheid en het nieuwe normaal. De foto’s mogen met een mobiele telefoon of een digitale camera gemaakt worden. Ieder plaatje zal op de emotie en het gevoel dat het weergeeft beoordeeld worden en niet zozeer op de kwaliteit of de techniek waarmee het gefotografeerd is. Iedere Brit kan dus meedoen aan dit project!

  Lees ook:

  Vandaag is het zoontje van Meghan en Harry alweer 1 jaar geworden. Via de Instagram van Save the Children UK is een video gedeeld van de jarige die wordt voorgelezen door zijn moeder Meghan.

  Schattig: Meghan deelt een nooit eerder vertoonde homevideo van Archie

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  7 mei 2020 - 13:51