×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate is tante geworden: Pippa bevallen van een zoontje

  Kate is tante geworden: Pippa bevallen van een zoontje

  Pippa Middleton, de zus van Catherine, de hertogin van Cambridge, is maandag bevallen van een zoon. Haar woordvoerder heeft aan E! Online bevestigd dat moeder en zoon in goede gezondheid verkeren.


  Het jongetje weegt 3,8 kilo. De naam van het eerste kindje van Pippa en haar echtgenoot James Matthews is nog niet bekendgemaakt.

  De 35-jarige Middleton beviel in St Mary's Hospital in Londen. Hier beviel ook haar zus Catherine van haar drie kinderen.

  Het nieuws komt een dag na de bekendmaking van de zwangerschap van Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry.

  16 oktober 2018 - 20:35