×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate gaat met zwangerschapsverlof

  Kate gaat met zwangerschapsverlof

  Prins William en zijn vrouw Kate zijn vandaag in de Copper Box Arena in Londen voor de jaarlijkse rolstoelbasketbalcompetitie van SportsAid. Kensington Palace zou hebben bevestigd dat het de laatste officiële verplichtingen zijn van de zwangere Catherine voordat zij met zwangerschapsverlof gaat, zo schrijven verschillende Britse media.


  De hertog en de hertogin van Cambridge bezoeken het sportevenement in het kader van de Gemenebestspelen 2018, die over een kleine twee weken plaatsvinden in Australië. Ze woonden rolstoelbasketbaldemonstraties bij in de sporthal in Stratford. Ook prins William mocht zijn geluk beproeven door vanuit een rolstoel een basketbal door de ring te schieten, maar slaagde pas bij de derde poging.

  Het koninklijke tweetal werd ook nog onderworpen aan een quiz om hun kennis over de Gemenebest te testen. Ook hielpen ze met het voorbereiden van de Gemenebest-lunch in het St. Luke's Community Centre in Londen.

  Het derde kindje van William en Kate wordt in april verwacht.

  22 maart 2018 - 14:10