×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate en William onthullen portret Elizabeth

  Kate en William onthullen portret Elizabeth

  Tijdens hun bezoek aan Nieuw-Zeeland hebben prins William en zijn vrouw Catherine een portret onthuld van koningin Elizabeth. Het schilderij van de jonge kunstenaar Nick Cuthell werd gepresenteerd in Government House in Wellington.


  Het portret van Elizabeth is gemaakt in opdracht van de New Zealand Portrait Gallery, waar het in de permanente collectie terecht zal komen. De Britse koningin poseerde in oktober vorig jaar voor Cuthell.

  William zei volgens Hello Magazine in zijn speech dat Nieuw-Zeeland voor hem persoonlijk 'heel bijzonder' is. Hij prees onder meer het 'prachtige' landschap.

  11 april 2014 - 08:11