×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate en William bezoeken school in Noorwegen

  Kate en William bezoeken school in Noorwegen

  De Britse kroonprins William en zijn vrouw Kate hebben vandaag in Noorwegen een school bezocht. Op de school Hartvig Nissens wordt de immens populaire Noorse tienerserie Skam opgenomen.


  Kate praatte met een aantal acteurs uit en makers van de serie. De prinses besprak de problemen waar tieners in Noorwegen mee kampen, onder meer onder invloed van sociale media. Voordat zij de school betrad, begroette zij een haag van fans die zich bij het gebouw hadden verzameld.

  William en Kate zijn twee dagen in Noorwegen, na een bezoek aan Zweden. Donderdag werden ze door kroonprins Haakon en zijn vrouw Mette-Marit begroet. Samen met de Noorse royals bezochten de Windsors het beeldenpark bij het koninklijke slot.

  2 februari 2018 - 15:23