×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate draagt jurk van Nederlandse ontwerpster

  Een verassing voor couturier Jet Shenkman

  Kate draagt jurk van Nederlandse ontwerpster

  Catherine, de vrouw van de Britse prins William, heeft de smaak te pakken en droeg deze week wederom weer een jurk van de Nederlandse mode-ontwerpster Jet Shenkman. Aan De Telegraaf vertelt de couturier dat ze nooit weet wanneer de hertogin van Cambridge kiest voor een van haar stukken. "Dat blijft altijd een verrassing."


  Verder mag de in Londen werkzame Shenkman niet veel loslaten over haar samenwerking met de koninklijke klant. “Dat houd ik voor mezelf, dat wordt ook van me verwacht.” De hertogin toog dinsdag naar twee scholen in een groene creatie van Eponine. In 2016 werd Kate al eens eerder gespot in een jurk van het modemerk.

  Eerder vertelde Shenkman wel dat ze geen idee heeft hoe Kate, die vaak kiest voor bekende ontwerpers, haar kleding had ontdekt. “Ik adverteer niet. Ik moet het hebben van mond-tot-mondreclame en aanbevelingen. Dat heeft altijd goed gewerkt, maar dan gebeurt zoiets en staat de wereld op zijn kop.”

  7 februari 2019 - 15:08