×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate doneerde haar aan kankerpatiëntjes’

  Kate doneerde haar aan kankerpatiëntjes’

  Catherine, de vrouw van prins William, heeft een aantal maanden geleden haar kapsel flink onder handen laten nemen. Het afgeknipte haar werd niet weggegooid, maar door Kate gedoneerd voor het goede doel.


  Het koninklijke haar ging onder een andere naam naar de Little Princess Trust, een organisatie die pruiken maakt voor kinderen die hun eigen haar hebben verloren door chemotherapie. Dat heeft de Daily Express vernomen van een bron dicht bij de Britse royals.

  Kate is niet de eerste celebrity die haar doneert aan het goede doel. In 2016 liet Harry Styles zich kortwieken en stuurde zijn lokken naar de Little Princess Trust. Zijn foto van zijn afgeknipte haar op sociale media leverde hem meer dam 2 miljoen likes op.

  28 januari 2018 - 14:27