×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate deelt foto van gezin met school

  Wat maakt Catherine gelukkig?

  Kate deelt foto van gezin met school

  Catherine, de hertogin van Cambridge, had dinsdag een bijzondere verrassing voor Britse basisschoolleerlingen. De vrouw van prins William deed tijdens een bezoek aan een school in Londen mee aan een spel waarbij kinderen met elkaar deelden wat hun gelukkig maakt. Catherine toonde hierbij een foto van haar gezin, schrijven verschillende Britse media.


  De 37-jarige royal zat aan tafel met een groep leerlingen die om de beurt vertelden waar ze blij van werden: zoals een duikbril en voetbalplaatjes. Catherine haalde op haar beurt het kiekje uit haar clutch. “Ik heb ook iets. Het is niet heel groot, willen jullie het zien?”, zou ze gezegd hebben. “Dit is een foto van mijn gezin. Dit zijn mijn kinderen en mijn man en zij maken me gelukkig. We vinden het leuk om samen buiten te spelen en veel tijd met elkaar door te brengen.”

  De hertogin bezocht de school vanwege de Britse Children’s Mental Health Week waarbij kinderen, jongeren en volwassenen worden aangespoord goed voor hun gezondheid te zorgen. Catherine bezocht om die reden verschillende scholen om te praten met leerlingen, leerkrachten en ouders. De Britse koos als outfit voor haar bezoek wederom voor een ontwerp van Eponine, het Londense modehuis van de Nederlandse ontwerpster Jet Shenkman.

  5 februari 2019 - 15:46