×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate blij met wereldwijde campagne

  Nursing Now campagne is een succes

  Kate blij met wereldwijde campagne

  Catherine vindt het fijn dat er aandacht wordt besteed aan de belangrijke rol voor zusters. De hertogin van Cambridge stond hier dinsdag bij stil vanwege het eenjarig bestaan van de wereldwijde campagne Nursing Now, die zij heeft gelanceerd. “Zusters spelen een cruciale rol in gezondheidsteams van over de hele wereld en deze campagne heeft de belangrijke rol om hun status en naam wereldwijd aan te kaarten”, zei Catherine.

  “De toewijding en professionaliteit van zusters is inspirerend en ontzagwekkend.” De vrouw van prins William is daarnaast blij dat ook de World Health Organization heeft aangekondigd dat 2020 in het teken staat van zusters en vroedvrouwen. “Dat is een passend eerbetoon aan de twintig miljoen zusters wereldwijd en we hopen dat meer jonge mensen hierdoor een carrière als zuster ambiëren zodat zorg voor iedereen, overal een realiteit wordt.”

  27 februari 2019 - 09:04