×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate aangekomen bij koning Willem-Alexander

  Kate aangekomen bij koning Willem-Alexander

  De hertogin van Cambridge is aangekomen bij koning Willem-Alexander op Villa Eikenhorst. Daar zal ze met hem gaan lunchen.


  Na haar lunch met onze koning zal Catherine het Mauritshuis bezoeken. Ze zal ook een dialoog bijwonen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland over verslaving en mentale gezondheid bij het Trimbos Instituut. Als laatste brengt ze een bezoek aan Bouwkeet, een werkplaats waar jonge mensen ontwerpvaardigheden leren. 

  11 oktober 2016 - 13:16