×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jurk Diana kan 95.000 euro opbrengen’

  Jurk Diana kan 95.000 euro opbrengen’

  Een jurk van prinses Diana wordt volgende week geveild. Volgens het veilinghuis Kerry Taylor Auctions kan de japon een bedrag van 80.000 pond (ruim 95.000 euro) opbrengen, zo meldt Mirror.


  De jurk is ontworpen door de familie Emanuel, die ook haar trouwjurk ontwierp. De jurk is wit en er zitten steenjes, pareltjes en glimmertjes op. Bij de jurk worden een bijpassende haarband, mouwen en een onderjurk geveild. Het veilinghuis beschrijft de japon als 'een echte prinsessenjurk'.

  Diana droeg de jurk bij verschillende gelegenheden, onder meer bij de première van de James Bond-film The Living Daylights in 1987. David en zijn vrouw Elizabeth Emanuel waren een van de favoriete ontwerpers van de prinses.

  De jurk wordt verkocht door hetzelfde veilinghuis dat eerder een doorschijnende jurk van Kate, de hertogin van Cambridge, verkocht. De veiling vindt plaats op dinsdag 3 december in het filiaal van het veilinghuis in Londen.

  28 november 2013 - 11:47