×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jon Bon Jovi laat prins Harry tamboerijn spelen in studio

  'The Artist Formerly Known as Prince'

  Jon Bon Jovi laat prins Harry tamboerijn spelen in studio

  Jon Bon Jovi en prins Harry duiken vrijdag de Abbey Road Studios in Londen in.


  Daar neemt de Amerikaanse rocker samen met het Invictus Games-koor zijn nummer Unbroken opnieuw op voor de Invictus Games Foundation. Bon Jovi weidde in The Chris Evans Breakfast Show uit over het muzikale avontuur.

  Het is een van de laatste dingen die Harry zal doen voordat hij op 1 april zijn koninklijke titel neerlegt. “Ik ga hem een tamboerijn geven en zien wat hij gaat doen”, grapte Bon Jovi over hun samenwerking. De muzikant onthulde ook de bijnaam die hij had bedacht voor de Britse prins: ‘The Artist Formerly Known as Prince’, doelend op de artiestennaam die Prince zichzelf gaf in de jaren ’90.

  Bon Jovi schreef het nummer Unbroken oorspronkelijk voor een Amerikaanse documentaire, maar stuurde het lied ook naar prins Harry. Die vond het geweldig als lied voor de Invictus Games. “Hij zei ‘ja’ en is er echt voor gegaan”, vertelde de rocker.

  27 februari 2020 - 10:37