×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jon Bon Jovi geëerd door prins William

  Jon Bon Jovi geëerd door prins William

  Jon Bon Jovi zal later deze maand in het zonnetje worden gezet door de Britse prins William wegens zijn liefdadigheidswerk. De Amerikaanse rocker krijgt op 26 november een speciale award overhandigd tijdens het Winter Whites Gala op het Kensington Palace in Londen. Dat meldt de Daily Mirror. Bon Jovi krijgt de prijs als erkenning voor het werk van zijn Bon Jovi Soul Foundation, een stichting die zich ten doel stelt kansarme families en jongeren in de Verenigde Staten uit de armoede te houden. Zijn band zal overigens ook een optreden verzorgen tijdens het gala, evenals Taylor Swift, James Blunt en Eliza Doolittle. Het is voor het eerst dat prins William als gastheer optreedt van het jaarlijkse evenement.


  4 november 2013 - 07:45