×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Johnson vraagt toestemming om het parlement te ontbinden

  De Britten moeten op 12 december het lot van Brexit bepalen

  Johnson vraagt toestemming om het parlement te ontbinden

  De Britse premier Boris Johnson is woensdag bij koningin Elizabeth op bezoek gegaan om haar toestemming te vragen het parlement te ontbinden. Daarmee wordt het formele startsein geven voor de campagne voor de verkiezingen op 12 december.

  Het Britse parlement ging vorige week akkoord met vervroegde verkiezingen in december. Een voorstel van Johnson voor een stembusgang had het daarvoor al twee keer niet gered. Het is voor het eerst in bijna een eeuw dat in het land een landelijke verkiezing wordt gehouden in december.

  Johnsons wilde aanvankelijk per 31 oktober uit de EU stappen, met of zonder deal. Hij werd echter gedwongen om bij de EU om uitstel te vragen. De nieuwe uiterste vertrekdatum is nu 31 januari.

  6 november 2019 - 12:44