×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Je krijgt een 10+ als je dit Welshe bericht kunt lezen

  Charles en Camilla delen op Twitter een boodschap van een jeugdorganisatie

  Je krijgt een 10+ als je dit Welshe bericht kunt lezen

  Even een taaloefening tussendoor: kun jij kaas maken van deze boodschap in de Welshe taal? Charles en Camilla delen het met de wereld, omdat het wel degelijk een serieus verzoek bevat.


  Heb je gepuzzeld en gegokt? In het kort komt het hier op neer: jongerenorganisatie Urdd (in Wales, niet geheel verrassend) hoopt dat de wereld echt ziet wat er gebeurt en ook leert van alles dat de coronacrisis met zich meebrengt.

  Lees ook:

  Udrd heeft wel 55.000 actieve leden, tussen de 8 en 25 jaar oud. De organisatie spreekt en schrijft alles in het Welsh. Ook prins Charles heeft de taal een tijdje gestudeerd en gooit er nog weleens een woordje Welsh in, bij speeches of voordrachten.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP/EPA, Twitter @ClarenceHouse

  18 mei 2020 - 13:24