×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jane Goodall danst met prins Harry

  Iconische bioloog mocht Archie knuffelen

  Jane Goodall danst met prins Harry

  Harry en Meghan laten niet zomaar iedereen bij hun zoontje Archie, die drie maanden geleden ter wereld kwam. Maar voor sommige mensen maken zij graag tijd vrij, zoals de wereldberoemde bioloog Jane Goodall. De iconische wetenschapper, die tientallen jaren het leven van apen bestudeerde, bleef bevriend met de zoon van prins Charles nadat hij haar ridderde tot Dame.

  Volgens Hello Magazine! was Goodall erg onder de indruk van Archie. Ze noemde de kleinzoon van prins Charles “heel schattig en lief”.

  Meghan was bijzonder vereerd met Janes’s bezoek aan haar zoon. “Ze vertelde mij dat ze mij al haar hele leven volgt”, bekende Goodall. “Zij zei: je bent al van jongs af aan mijn idool, ik aanbid wat je doet. Daarna mocht ik met Archie knuffelen.”

  De hertog en hertogin van Sussex plannen de openbare optredens met hun zoon nauwkeurig. Begin juli gaven de Windsors twee officiële foto’s vrij van de doop van Archie, die plaatsvond in het bijzijn van vrienden en familie.

  24 juli 2019 - 07:33