×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jaarlijkse tuinfeesten van Elizabeth mogelijk in gevaar

  Advies is om de feesten af te blazen

  Jaarlijkse tuinfeesten van Elizabeth mogelijk in gevaar

  In mei leggen veel vogels een ei en het is tevens de maand waarin queen Elizabeth haar jaarlijks terugkerende tuinfeesten houdt.


  De koningin organiseert de feesten met name om medewerkers van liefdadigheidsinstellingen te bedanken en in het zonnetje te zetten. Verschillende Britse media melden nu dat haar is afgeraden de feesten dit jaar te houden, in verband met het Corona-virus.

  Gespeculeerd wordt dat aanvankelijk werd gekeken of de tuinfeesten mogelijk konden uitwijken naar een andere locatie, maar dat dit niet wordt voortgezet omdat ook de gezondheid van de inmiddels 93-jarige vorstin zelf te broos zou zijn.

  LEES OOK:

  Een ingewijde meldt juist dat cancelen van de feesten eerder paniek bij het volk zal oproepen. Als leden van het koninklijk huis hun plannen ernstig wijzigen, afzeggen of mogelijk zelf in quarantaine gaan, zou dat tot onrust kunnen leiden.

  Elizabeth werd onlangs gespot met wat haar eigen maatregel tegen besmetting leek: voor het eerst óóit droeg zij handschoenen bij het uitdelen van lintjes en ridderschappen op Buckingham Palace.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  9 maart 2020 - 09:44