×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Is de verhuizing van Harry en Meghan meer permanent dan we denken?

  Nieuwe baan voor vaste medewerkers Frogmore Cottage

  Is de verhuizing van Harry en Meghan meer permanent dan we denken?

  Minstens 2 vaste medewerkers van het stel - de manager en een schoonmaker - hebben een nieuwe baan gekregen binnen het koninklijke huishouden.


  Andere medewerkers van Frogmore Cottage hebben inmiddels te horen gekregen dat hun diensten niet meer nodig zijn.

  Wens naar onafhankelijkheid

  Het stel kondigde vorige week aan afstand te willen doen als senior leden van de Britse koninklijke familie. Dit zorgde voor grote ophef zorgde binnen (én buiten) de royals. Niemand was namelijk op de hoogte van het uitzonderlijke besluit. Door afstand te nemen van de koninklijke familie willen Meghan en Harry een nieuwe weg inslaan. Hun wens is om financieel onafhankelijk te zijn, zich te kunnen focussen op hun familie- en privéleven en een nieuw goed doel op te richten.

  LEES OOK:

  Teleurstelling en steun in statement van de Queen

  Afgelopen maandag bracht koningin Elizabeth een officieel bericht naar buiten. Hierin zegt zij onder andere dat zij achter de keuze van prins Harry en Meghan staat. Ook al zou ze het liever anders zien. ‘Mijn familie en ik steunen de wens van Harry en Meghan volledig om een nieuw leven te creëren als jong gezin,’ schrijft de Queen. ‘Ondanks dat wij hen liever als full-time leden van de koninklijke familie zien, respecteren en begrijpen wij hun verlangen naar een onafhankelijk leven als een gezin terwijl ze een belangrijk onderdeel blijven van mijn familie.’

  Bron: Daily Mail

   

  17 januari 2020 - 08:34