×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Invictus Games uitgesteld, Harry plaatst video over besluit

  Evenement zou dit jaar eigenlijk in Den Haag plaatsvinden

  Invictus Games uitgesteld, Harry plaatst video over besluit

  De Spelen, waaraan enkel gewond geraakte (ex-)militairen meedoen, worden verplaatst naar volgend jaar. Harry plaatst nu een video over het moeilijke besluit de Games af te lassen.


  9 tot 16 mei zou Den Haag in het teken staan van de Invictus Games. Eerder werd nog volop gehoopt dat de Spelen konden doorgaan, maar dat bleek onhoudbaar vanwege Corona.

  Volgend jaar wordt het evenement ingehaald. De wens van de organisatie is mei of juni 2021, maar het is natuurlijk afwachten of dit ook lukt. Prins Harry liet gisteren al weten dat het een “heel moeilijk besluit” was om de Invictus Games voor 2020 te cancelen, maar ook “de enige goede en veilige optie”.

  Hij grapt nog dat er ook een voordeel is: de deelnemers hebben nu opeens 12 maanden extra gekregen om nog fitter te worden.

  Lees ook:

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP, Twitter @scobie

  20 maart 2020 - 10:50