×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Indringster school prins George op borgtocht vrij

  Indringster school prins George op borgtocht vrij

  De vrouw die dinsdag werd gearresteerd voor het rondsnuffelen op de school van prins George is weer op vrije voeten. Ze werd volgens Britse media op borgtocht vrijgelaten.


  De ongewenste entree van de vrouw zorgde woensdag voor behoorlijk wat opschudding in Engeland toen bleek dat de beveiliging van de Thomas's Battersea School in Zuid-Londen te wensen overliet. De politie en Kensington Palace lieten direct weten dat de beveiliging wordt opgeschroefd. Op wat voor manier dat gebeurt, is niet bekend.

  De veertigjarige vrouw is op het politiebureau ondervraagd. Ze zou zijn geobsedeerd door de ouders van George, prins William en prinses Catherine. Het jonge prinsje was overigens niet op school toen de vrouw daar rondliep. Hij was intussen naar huis omdat hij in de eerste periode halve dagen naar school gaat om te wennen.

  Donderdag werd George niet door zijn vader of moeder naar school gebracht. William moest naar Liverpool voor een reeks bezoeken en Kate heeft vanwege haar zwangerschap nog steeds last van ochtendmisselijkheid. George arriveerde in een zwarte Range Rover met een onbekende man achter het stuur. De auto werd gevolgd door een tweede Range Rover, waar een politieagent in reed.

  14 september 2017 - 22:33