×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Indringer Buckingham Palace is een moordenaar

  Hij bleef maar vragen: ’Is mevrouw thuis?’

  Indringer Buckingham Palace is een moordenaar

  De man die woensdagavond over de muur van Buckingham Palace klom, is een veroordeelde moordenaar. De 41-jarige Dennis Hennessy kreeg vrijdag vier maanden gevangenisstraf wegens het binnendringen in de paleistuinen.


  Hennessy bekende voor de rechter in Londen dat hij over de 3 meter hoge muur was geklommen en tien minuten de paleistuin had ,,bewonderd''. Op dat moment waren de Britse koningin Elizabeth en haar man prins Philip in het paleis aanwezig.

  De man werd direct aangehouden, waarop hij maar bleef vragen: ,,Is mevrouw thuis?''.

  Hennessy is eerder veroordeeld voor de moord op een dakloze man in 1992.

  20 mei 2016 - 16:20