×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Ik kreeg een belletje. Het was Buckingham Palace”

  Hertogin van Sussex bedankt parlementsleden om hun steun

  “Ik kreeg een belletje. Het was Buckingham Palace”

  Meghan, de echtgenote van de Britse prins Harry, heeft Labour-politica Holly Lynch persoonlijk opgebeld om haar te bedanken. Lynch had Meghan een open brief geschreven om haar te steunen in de strijd tegen de Britse tabloids. De brief werd ondertekend door 72 vrouwelijke parlementsleden, van alle politieke gezindten.

  Lynch deelde de brief, waarin de vrouwen beloven de middelen die ze tot hun beschikking hebben te gebruiken om ervoor te zorgen dat de kwetsende verhalen stoppen, dinsdag op social media. Ze vertelt aan ITV News dat ze woensdag door Buckingham Palace werd benaderd.

  “Ik kreeg een belletje. Het was Buckingham Palace met de vraag of ik beschikbaar was om de hertogin van Sussex te woord te staan”, aldus Lynch. “Ze belde om mij en de andere vrouwelijke parlementsleden te bedanken omdat we met de brief zeiden ‘wij als vrouwen in openbare ambten begrijpen absoluut wat ze doormaakt’.” Volgens Lynch was Meghan blij met de brief. De hertogin zei dat ze, net als Lynch, ook een ‘nieuwe’ moeder is. Zodoende bespraken ze de uitdagingen om in de publieke belangstelling te staat en kinderen te hebben.

  Harry en Meghan openden recent de aanval tegen de Britse tabloids. Tegen verschillende kranten zijn juridische stappen ondernomen. Prins Harry sprak onder meer over een campagne “om valse en opzettelijk denigrerende verhalen” over hen te verspreiden. Hij noemde het “pesten” en vreesde dat “de geschiedenis zich herhaalt”, een verwijzing naar het overlijden van zijn moeder, prinses Diana. Ook zij werd belaagd door de pers.

  31 oktober 2019 - 11:46