×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Ik denk dat je een beetje anders moet zijn dan dat”

  Amerikaans President geeft advies aan Hertogin van Sussex

  “Ik denk dat je een beetje anders moet zijn dan dat”

  Donald Trump vindt dat Meghan, de vrouw van prins Harry, wat harder moet worden om beter om te kunnen gaan met de negatieve berichtgeving rond de hertogin van Sussex in de Britse tabloids. Dat suggereerde de Amerikaanse president althans in een radio-interview met Nigel Farage op LBC.

  Trump zei dat hij de beelden had bekeken van de recente documentaire waarin Meghan voor het eerst openlijk sprak over de moeizame relatie met de Britse pers en de kritiek die ze voortdurend krijgt. “Ik denk dat je een beetje anders moet zijn dan dat”, aldus de president. Volgens Trump neemt ze het “te persoonlijk” op. “Dat kan ik wel begrijpen, maar ik ken haar niet.”

  De president gaat daarna in het gesprek over op het “prachtige” staatsbezoek dat hij eerder dit jaar aflegde aan Groot-Brittannië. Destijds ontmoette Trump Meghans echtgenoot prins Harry, volgens hem een “geweldige jongeman”. “De hele familie is geweldig.”

  Trump lag voorafgaand aan het bezoek in mei nog onder vuur omdat hij Meghan in een interview gemeen had genoemd. Dit ontkende hij vervolgens zelf. “Ik zei dat ze gemeen deed over mij”, zei hij destijds. “Maar het is oké als ze gemeen deed, het is niet goed als ik gemeen doe tegen haar, maar dat deed ik niet.” De president was destijds ook heel enthousiast over de hertogin. “Ze doet het goed. Ik hoop dat ze van haar leven geniet. Ik vind haar ontzettend aardig.”

  1 november 2019 - 09:40