×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

  Voorafgaand aan bezoek

  Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

  De Ierse politie heeft zes mannen aangehouden die mogelijk een aanslag wilden plegen op de Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla, tijdens hun bezoek volgende week aan Ierland. Bij in totaal twintig huiszoekingen in het hele land werden explosieven en pistolen aangetroffen.


  Twee mannen werden gearresteerd in het graafschap Leitrim, niet ver van de plek waar Charles volgende week zijn oom Lord Mountbatten herdenkt. Mountbatten kwam in 1979 om door een aanslag van het Ierse Republikeinse Leger (IRA).

  Volgens de Ierse krant Irish Mirror hebben de mannen banden met de splintergroeperingen Continuity en Real IRA.

  14 mei 2015 - 11:11