×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

  Voorafgaand aan bezoek

  Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

  De Ierse politie heeft zes mannen aangehouden die mogelijk een aanslag wilden plegen op de Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla, tijdens hun bezoek volgende week aan Ierland. Bij in totaal twintig huiszoekingen in het hele land werden explosieven en pistolen aangetroffen.


  Twee mannen werden gearresteerd in het graafschap Leitrim, niet ver van de plek waar Charles volgende week zijn oom Lord Mountbatten herdenkt. Mountbatten kwam in 1979 om door een aanslag van het Ierse Republikeinse Leger (IRA).

  Volgens de Ierse krant Irish Mirror hebben de mannen banden met de splintergroeperingen Continuity en Real IRA.

  14 mei 2015 - 11:11