×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Iedereen is bezorgd om Bea’

  Vrees dat Andrew-schandaal trouwdag overschaduwt

  ‘Iedereen is bezorgd om Bea’

  Vrienden van Beatrice maken zich grote zorgen om de prinses vanwege de ophef rond haar vader prins Andrew.


  De prinses trouwt volgend jaar met vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi, maar vreest dat het schandaal haar grote dag zal overschaduwen.

  “Iedereen is bezorgd om Bea. Ze verdient het om de bruiloft te krijgen die ze wil en het publiek gaat helemaal los op haar vader”. Vertelde een paleisbron aan Entertainment Tonight. De koninklijke familie is “erg teleurgesteld door de situatie” rond de prins en vindt het gedrag van de hertog van York beschamend, aldus de ingewijde.

  Eerder werd al gefluisterd dat Beatrice en Eduardo, die hun verloving in september aankondigden, hun verlovingsfeest op 18 december hadden verplaatst. Het feest zou plaatsvinden in Chiltern Firehouse maar de twee hebben de datum aangepast. Uit vrees dat er te veel paparazzi op de loer zouden liggen. Op de nieuwe datum zou Andrew ongezien binnen kunnen komen.

  11 december 2019 - 17:04