×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hyacinth’ geridderd door koningin Elizabeth

  Hyacinth’ geridderd door koningin Elizabeth

  Bij de jaarlijkse lintjesregen in Groot-Brittannië zijn veel bekende namen geëerd met een ridderorde. Onder hen is de 87-jarige actrice Patricia Routledge, vooral bekend als de snobistische Hyacinth Bucket ('Bouquet') uit de serie Keeping Up Appearances.


  Ook ex-Spice Girl Victoria Beckham viel de eer van een ridderorde ten deel, voor haar bijdrage aan de Britse modeindustrie. De Amerikaanse hoofdredactrice van Vogue, Anna Wintour, is onderscheiden voor haar belangrijke rol in de mode en de journalistiek.

  Ook voorman Ray Davies van rockband The Kinks, acteur Mark Rylance en actrice Naomie Harris kregen een koninklijke schouderklop.

  In totaal deelde koningin Elizabeth een kleine 1200 ridderorden uit.

  31 december 2016 - 09:30