×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huwelijksgeruchten prins Harry houden aan’

  Huwelijksgeruchten prins Harry houden aan’

  De geruchten dat prins Harry en zijn vriendin Cressida Bonas gaan trouwen, zijn weer aangesterkt nadat de twee afgelopen weekend een paar dagen verbleven in het huis van de koningin in Norfolk. De twee brachten er zaterdag en zondag twee rustige dagen door.


  Toch moet er volgens de krant ook weer niet te zwaar getild worden aan het weekendje. De koningin zelf was op dat moment namelijk niet aanwezig op het landgoed Sandringham. En het is niet voor het eerst dat Cressida was uitgenodigd op Sandringham.

  Prins Harry en zijn vriendin gaan inmiddels bijna een jaar met elkaar. Ze werden aan elkaar voorgesteld door prinses Eugenie, het nichtje van Harry. Hiervoor had de broer van prins Harry een relatie met Chelsy Davy.

  30 oktober 2013 - 17:12