×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zó duur was Meghans jurk!

  Huwelijk prins Harry veel duurder dan trouwerij prins William

  Zó duur was Meghans jurk!

  Maar liefst 36 miljoen euro zou er zijn uitgegeven aan het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle, zo meldt The Express. Het leeuwendeel van dat bedrag is uitgegeven aan de beveiliging: 33,7 miljoen euro. Windsor Castle, waar het huwelijk plaatsvond, zou omringd zijn geweest door een figuurlijke ring van staal, om een eventuele aanslag te voorkomen. Hiermee is hun trouwdag een stuk duurder uitgevallen dan die van prins William en Kate Middleton in 2011.


  Meghans jurk, ontworpen door de Britse designer Clare Waight Keller, heeft naar verluidt 440.000 euro gekost, waar die van Kate 'maar' 282.000 euro kostte. Een andere grote kostenpost was de beeld- en geluidsinstallatie, waardoor men ook buiten Windsor Caste live kon meegenieten van het koninklijke sprookje: 260.000 euro.

  De stad Windsor kreeg ruim een miljoen euro ter beschikking gesteld om te zorgen voor de aankleding, afzethekken, grote schermen, afvalbakken, stewards en andere gerelateerde posten.

  De hertog en hertogin van Sussex nodigden zeshonderd gasten uit voor de plechtigheid en receptie en tweehonderd voor het feest 's avonds.

  1 oktober 2018 - 09:59