×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoogzwangere Zara Phillips bij paardenrace

  Eind deze maand uitgerekend

  Hoogzwangere Zara Phillips bij paardenrace

  Zara Phillips is hoogzwanger, maar besloot zondag toch een paardenrace in Cocklebarrow bij te wonen. Drie paarden van de kleindochter van koningin Elizabeth deden mee met de wedstrijd, net als een paard van prinses Anne, weet Hello!.


  Foto's van de zwangere Zara zijn te zien op de website van Hello!. Naar verluidt is Zara eind deze maand uitgerekend en zal de 32-jarige Phillips bevallen in het Gloucestershire Royal Hospital. Het ziekenhuis ligt op korte afstand van het landgoed van prinses Anne, Gatcombe Park, waarop Zara en haar man Mike Tindall wonen.

  Phillips gaf eerder aan het geslacht van haar eerste kindje niet te weten. Zij en haar man willen verrast worden bij de bevalling. De baby van Zara wordt het vierde achterkleinkind van koningin Elizabeth.

  13 januari 2014 - 15:01