×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoogzwangere Meghan vliegt naar Marokko

  Harry en Meghan brengen eind februari bezoek aan Marokko

  Hoogzwangere Meghan vliegt naar Marokko

  De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan brengen eind februari een bezoek aan Marokko. Dat heeft Kensington Palace vrijdag bekendgemaakt.


  Zij zullen het land namens de Britse kroon bezoeken van 23 tot en met 25 februari.

  Meghan zal de reis maken terwijl zij hoogzwanger is. De koninklijke baby is in het voorjaar uitgerekend. De exacte invulling van de reis wordt later bekendgemaakt.

  8 februari 2019 - 15:07