×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoogzwangere Meghan vliegt naar Marokko

  Harry en Meghan brengen eind februari bezoek aan Marokko

  Hoogzwangere Meghan vliegt naar Marokko

  De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan brengen eind februari een bezoek aan Marokko. Dat heeft Kensington Palace vrijdag bekendgemaakt.


  Zij zullen het land namens de Britse kroon bezoeken van 23 tot en met 25 februari.

  Meghan zal de reis maken terwijl zij hoogzwanger is. De koninklijke baby is in het voorjaar uitgerekend. De exacte invulling van de reis wordt later bekendgemaakt.

  8 februari 2019 - 15:07