×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hollande verwelkomt William en Kate

  Hollande verwelkomt William en Kate

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn vrijdagmiddag in Parijs aangekomen. In de Franse hoofdstad werden ze op het Elysée ontvangen door president François Hollande.


  De Britse prins en zijn echtgenote waren per privéjet vanuit Londen, waar ze vrijdagochtend nog St. Patrick's Day vierden, overgevlogen. Kate verscheen op Franse bodem in dezelfde kleren. Wel had ze haar hoedje thuisgelaten en droeg ze haar haar dit keer los. William had ondertussen zijn uniform ingewisseld voor een normaal pak.

  Het is de eerste keer dat William voor een officieel bezoek in Parijs is. In de Franse stad kwam zijn moeder prinses Diana twintig jaar geleden om het leven bij een verkeersongeluk.

  Het is niet bekend of William en Kate daar stil bij zullen staan. Op het programma staat wel onder meer een ontmoeting met overlevenden van de terroristische aanslagen in Nice en Parijs, en het bijwonen van de rugbywedstrijd Frankrijk – Wales zaterdag.

  17 maart 2017 - 19:53