×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Historisch bezoek prins William begint met kranslegging

  Historisch bezoek prins William begint met kranslegging

  Prins William is dinsdag begonnen aan zijn eerste volle dag van het officiële bezoek aan Israël. De hertog van Cambridge startte met een bezoek aan het Yad Vashem Holocaustmuseum in Jeruzalem.


  In de herinneringszaal legde William een krans neer naast de Eeuwige Vlam waarna hij een ronde door het museum maakte. William zei geraakt te zijn door wat hij zag in het herdenkingscentrum. Zo sprak hij zijn afschuw uit na het zien van schoenen van Joden die zijn omgekomen in een vernietigingskamp. "Verschrikkelijk", aldus William. "Ik probeer me in te denken op welke schaal dit gebeurde."

  Later op de dag staat een ontmoeting gepland met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

  William kwam maandag aan op het vliegveld van Tel Aviv waar hij werd opgewacht door de Israëlische minister van toerisme Yariv Levin, de Britse ambassadeur in Israël David Quarrey en Mark Regev, de Israëlische ambassadeur in Groot-Brittannië. Het is de eerste keer dat een Britse royal voet zet op Israëlische bodem voor een officieel bezoek.

  26 juni 2018 - 13:22